Diana Baker

Diana Baker va néixer a Sidney (Austràlia), es va llincenciar al Conservatori de música N.S.W. Conservatorium, amb Elizabeth Powell i Igor Hmelnitsky. Després d’obtenir la beca W.A. Dullo Memorial, va continuar els seus estudis amb Bella Davidovich, Martha Argerich i Harry Datyner, i va ser guardonada amb el “Prix de Virtuosité”, atorgat pel Conservatori de Ginebra.
Guanyadora del premi del concurs Internacional de Roma, medalla d’or al premi de música de cambra de “San Bartolomeo”, va iniciar la seva carrera en solitari enregistrant per a Ricordi, Cascavelle i Stradivarius. Per perfeccionar la seva formació, va participar en cursos amb Bruno Seidlhofer, Vlado Perlmutter i Georgy Sebok.
Apart de la seva carrera en solitari, Diana ha treballat de répétiteur per al Gran Teatre de Ginebra, ha col·laborat amb el grup de música contemporània Contrechamps i ha gravat bandes sonores per al director de pel·lícules suís Claude Goretta. Diana, nomenada assessora musical de l’Associació Internacional de Dones Artistes i membre de la xarxa WIN (Women’s International Networking), viu actualment amb el seu marit i el seu fill a Catalunya.
Durant molts anys ha fet gires amb el violinista Miha Pogacnik donant conferències a importants entitats empresarials sobre la relació entre l’art i l’empresa, entre elles, el Fòrum Econòmic Mundial. També dóna conferències sobre piano i està endegant una xarxa per a pianistes i mestres.
Diana és propietària d’un piano Fazioli.