La Cara C de Pinzellades

La Nuri i en Patxi van acudir al programa de Canal Reus TV "La Cara C",on van ser entrevistats per tal d'explicar el seu projecte.

Agraïm la cessió de les imatges per part de Canal Reus TV

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!
Ahir va ser el primer cop que us vaig veure a la Fundació de la Caixa Tarragona i va ser un regal per als sentits i el cor.

Sincerament gaire bé no havia sentit parlar de Pinzellades d'Art però després del d'ahir sense dubte puc dir que sou un grup artístic ple d'emocions, sentiments i elegancia.

Personalment, crec que la part interpretada per la Coia, Marta i Núria és excessivament breu tenint en compte la rellevància que té. Les paraules flueixen i les dues veus sonen sincronitzadament sense deixa espai al no-res.

Reitero la meva felicitació i us dono ànims per a què ens seguiu alimentant l'ànima i regalant música, art, poesia i humanitat!

Núria Freixa Domènech ha dit...

Moltes gràcies de part del grup. Quan vaig començar a abocar al paper les emocions i sentiments de les que ens parles, i desitjar fer-les reviure de nou, vaig tenir la sort de comptar amb un grup de persones i artistes que m'han ajudat a fer realitat el meu somni. Les estimo a elles i a tots vosaltres, espills en els que ens emmirallem.